Ryddearbeid på industriområdet

Som tidligere meldt inngikk Wergeland Group og DC Halsvik Aggergates et partnerskap like før årsskiftet. I forbindelse med denne overtakelsen pågår det nå et ryddearbeid på den delen av industriområdet som selskapet holder til.

– Wergeland Aggregates overtok driften av knuseverket frå DC Halsvik Aggregates like før jul. Vi så da at det var behov for opprydding på området de har disponert inne på industriområdet. Dette arbeidet er påbegynt og vil pågå en tid framover, seier Irene Wergeland i Wergeland Group.

Oppryddingsarbeidet på industriområdet er godt i gang.

Oppryddingsarbeidet på industriområdet er godt i gang og vil pågå en stund framover.

Avtalen med DC Halsvik Aggregates sikrer Wergeland Group et lavere karbonavtrykk på leveranser til havvindmarkedet. Samtidig skal et planlagt investeringsprogram sørge for mer effektive prosesser med mindre støy og støv fra knuseverket.

-Dette er en strategisk samarbeidsavtale som sørger for at begge selskapene i framtiden kan drive med det de er best på. Vi i Wergeland tar over produksjonen av aggregater og skal stå for investeringene som kreves på området. DC Halsvik Aggregates AS vil holde fram med det de er aller best på, nemlig den kommersielle delen, sier assisterende konsernsjef Jan Olav Eidsnes. Alle de 57 ansatte har takket ja til å bli med over i det nye selskapet, Wergeland Aggregates AS og er sikret videre jobb.

-Ved å kombinere solide og utfyllende egenskaper i begge selskapene, posisjonerer vi oss for å møte kravene våre kunder og verdensmarkedet stiller til framtidens leveranser, sier CEO i DC Halsvik Aggregates, Chrisophe Daulmerie.

Forrige
Forrige

Westland Waste bygger nytt lagerbygg

Neste
Neste

Vindparken Hywind Scotland slepes til Sløvåg