Betongprodukter og konstruksjoner

Betonghistorie i over 60 år!

Vi har no nettbutikk for betongprodukt og du kan bestille leveranse enkelt hos oss. www.wergelandbetong.no

Wergeland konsernet har lang tradisjon i produksjon av betongprodukter og ferdigbetong til støping.

All levering av ferdigbetong skjer etter gjeldende betingelser i Fabeko Norsk Fabrikkbetongforenings Alminnelige salgs- og leveringsbetingelser, se betingelsene her

Betong som byggemateriale

Egenskapene til betong varierer avhengig av hva som skal støpes og hvordan. Styrken og forhold som vanntetthet, frostbestandighet og håndteringstid må vurderes etter arbeidets omfang og behov. Problemstillinger som belastningstyngde, plassering i vann/sjø, flo og fjære, herdningstrid, temperatur og transport må vurderes og tas hensyn til. Vi har dyktige fagfolk til blanding og levering. Ta kontakt for informasjon, prisoverslag eller bestilling.

Vanlige spørsmål du kan ha når du skal jobbe med eller trenger betongprodukter, vi svarer gjerne:

  • Bruksområde
  • Betongtype/kvalitet
  • Forskaling
  • Mengdeberegning
  • Adkomst til område for lastebil
  • Etterbehandling
  • Vedlikehold og stell av betongprodukt

Vår erfaring med betong og styrken av produktene er at vi kan konstruere store betong konstruksjoner for bruk innen for subsea bransjen, offshore og marine industri. Betongvarefabrikken er etablert sentralt på vårt anlegg, like ved Sløvåg fergekai. Vi har egne kai fasiliteter, og er godt egnet for produksjon og transportering av tunge konstruksjoner. Vi på Wergeland produserer også betongprodukter og ferdigbetong for privatmarkedet i områdene rundt Norhordaland, Gulen og sørlige delen av Sogn og Fjordane. Vi har dyktige fagfolk som kan produsere og beregne nødvendig styrke på produkter tilpasset kundens behov.

Ta kontakt ved spørsmål eller bestilling, vi svarer gjerne:

Linda Steinsund
Salg betong
Telefon: +47 57 78 18 11
E-post: linda@wergeland.com

Resepsjon

Telefon: +47 57 78 18 00
E-post: e-mail@wergeland.com