Ukategorisert

Krafttak mot kreft 2020

Publisert

Som flere har fått med seg så arrangerer Sartor Senter for tiende år på rad Stafettpinnen – krafttak mot kreft i samarbeid med Kreftforeningen. Dette har Wergelandgruppa for andre året på rad hengt seg på, og i år også bidrar vi med 20 000 kr. 
Årets krafttak går mot forskning på kreftformer som få overlever.

Vi har allerede utfordret flere lokale bedrifter i Gulen Industrihamn og omegn til å bli med på stafettpinnen og vi håper nå at så mange som mulig blir med å støtter. Vi vil samtidig be dere som leser dette å bidra litt hvis dere har mulighet til det. Alle monner drar, og for en så god sak gir i iallefall vi med stor glede!

Alle bedrifter som bidrar blir annonsert gjennom VestNytt, på www.vnr.no, www.facebook.com/sartorsenter og på www.sartorstorsenter.no.

 

I år skal Sartor Storsenter og Vest Næringsråd, i samarbeid med Kreftforeningen, samle inn penger til forskning på kreftformer som få overlever.

Mange kreftformer har hatt for høye dødstall, for lenge. Med Krafttak mot kreft 2020 ønsker Kreftforeningen å endre denne alvorlige situasjonen. Ulike kortsiktige og langsiktige tiltak kan bidra til at flere overlever og gjøre at de som er berørt av kreftformer med lav overlevelse får et bedre liv.

Sartor Storsenter og Vest Næringsråd har i samarbeid med Kreftforeningen engasjert seg sterkt for Krafttak mot kreft nå i ti år! I 2019 samlet vi inn hele 680 122 kroner gjennom Bedriftsstafetten – hele 108 bedrifter var med og bidrog! Målet for 2020 er å få enda flere bedrifter til å bidra!

– Utdrag fra Sartor senter sine nettsider

 

PS!

Du kan også gi en gave ved å bruke Vipps nr.: 451005

For flere artikler om Stafettpinnen kan du trykke på lekene under:

  • For å se liste over alle som har vært med å bidra kan du trykke her.
  • Hvis du vil lese mer om Stafettpinnen – Krafttak mot kreft 2020 på Sartor Senter sine nettsider kan du trykke her.
  • Se mer om årets Bedriftsatsfett og utfordringen Prebz sa JA til; her

 

Krafttak mot kreft