Ukategorisert

Wergeland og PSW har signert intensjonsavtale med Huisman for kjøp av Skyhook kaikran

Wergeland Group og PSW Group har i dag signert intensjonsavtale for kjøp av Skyhook kaikrane som vil etableres i industriområdet i Sløvåg. Kranen vil være en stor bidragsyter i satsning mot å bli foretrukken logistikk- og sammenstillingshavn for det voksende havvind markedet. Kranen vil være skinnegåendeslik at den i tillegg til tunge løft ved vår dypvannskai også kan betjene flere deler av industriområdet slik som tørrdokken, som bygges i samarbeid med PSW. Ved bruk i tørrdokken vil den kunne benyttes både til ordinære løft og med bommen som travers over store deler av dokkens bredde. Kranen vil ha en kapasitet på 2600mt og vil kunne utføre løft på 170 meter over vannlinjen med “superfly jib” montert.

For ytterligere informasjon vises det til pressemelding fra Huisman.