Våre forretningsområder

Våre forretningsområder

Wergelandgruppa har i 60 år utviklet virksomheten i Sløvåg og Gulen Industrihamn til en komplett industrihamn. Selskapene i havnen har store muligheter til å utvikle solide virksomheter innen olje og gass-næringen. Wergeland Gruppa bistår bedrifter til å etablere nye muligheter og infrastruktur på baseområdet.

Wergeland Gruppas virksomheter

Base aktiviteter – Miljøtjenester – Lastebåter – Kabelferger – Betong – Store industri områder

Gulen Industrihamn

Wergeland Holding er største grunneier i Gulen Industrihamn; en moderne industrihavn som strekker seg fra Sløvåg i nord til Halsvik i sør. Wergeland Holding med datterselskap tilbyr ulike tjenester til kunder innen offshore, maritim og landbasert industri og privatmarkedet.

Vi leverer KVALITET
Kvalitet, helse, miljø og sikkerhet er konstant i fokus hos oss. Wergeland konsernet har som mål å være i konstant utvikling i tråd med våre kunders behov, statlige krav og forskrifter.

Vi tilbyr KUNNSKAP
Våre ansatte er vår største ressurs. Wergeland Gruppa og våre ansatte jobber konstant med å utvikle og forbedre oss. Målet er å være de beste innenfor de tjenestene vi tilbyr.

Vi finner LØSNINGER
Vi i Wergeland Gruppa sikter på å tilby våre kunder komplette løsninger, tilpasset hver enkelt kunde sitt behov.

Eiendom og Utvikling

Wergeland Holding AS er en solid familiebedrift. Vi er grunneier og utvikler av Gulen Industrihavn. Vår komplette Industrihavn har idag store ledige arealer, som står disponibel både til leie av arealer til utstyr samt etablerings muligheter for våre kunder. Vi har 10 dypvannskaier med store lagerarealer rundt, som er godt egnet til store laste og losse operasjoner. Etablerte selskaper i Gulen Industrihavn:

  • Gulen Base AS – Topp moderne spoleanlegg
  • Alexela AS – Olje og gass Terminal
  • Yeoman Halsvik AS – Knuseverk
  • Wergeland Base – Basetjenester
  • Wergeland Halsvik – Miljøselskap
  • Johny Birkeland Transport – Miljø bedrift
  • Vidsyn – Hotell, restaurant, kafé, catering samt kontor og forretninger
  • Baker Huges AS – Oljeservice selskap

Utvikling i Finnmark, Repparfjord

Wergelandgruppas knuseverk i Finnmark ligger 40 minutter fra Hammerfest, in Repparfjord, Kvalsund County. The industrial area in Repparfjord has a strategic location in relation to new oil-ans gas activities in the Barents Sea, and will have the possibility to be a larger harbor to handle this activity in the future. Offshore fill materials and gravel is the primary recourse from the quarry taking out industrial area today.

Hugo Sleire
Dagleg leiar
Telefon: +47 481 74 459
E-post: hugo@wergeland.com

Jan Audun Molland
Driftsleder
Telefon: +47 951 31 613
E-post: jan@wergeland.com